2021-RE HALASZTJUK A XXVI. JÁSZ VILÁGTALÁLKOZÓT

A Jánoshida Községi Önkormányzat Képviselő-testülete, mint házigazda és a társrendező Jászok Egyesülete ezúton tájékoztatja a Jászságban élő és az onnan elszármazott jászokat, s minden érdeklődőt, hogy a koronavírus okozta veszélyhelyzetre való tekintettel nem rendezi meg az idei, immár 26. Jász Világtalálkozót. Döntésünkről kikértük a térség országgyűlési képviselőjének és polgármestereinek a véleményét, akik egyetértésükről biztosítottak bennünket.

Jövőre, 2021. nyarán Jánoshida szeretettel vár mindenkit a jászok legnagyobb ünnepére, melynek részleteiről a veszélyhelyzet feloldása után tájékoztatást fogunk adni. Tisztelettel kérjük felelős döntésünk elfogadását. Most az a legfontosabb, hogy egymásra és önmagunkra figyelve, megtartsuk egészségünket a Jászságban és hazánk egész területén.

Jánoshida-Budapest, 2020. március 26.

Eszes Béla
Jánoshida polgármestere