BELÉPÉSI NYILATKOZAT

(2021. július)

ÚJJÁSZÜLETETT AZ ÖREGHÁZ JÁSZÁGÓN – RENDEZVÉNYEK BUDAPESTEN

Pályázati támogatásból és önkéntes adományokból, továbbá kétkezi önzetlen munkával újjászületett Jászágó büszkesége, az Öregház.

A messzeföldön híres helytörténeti gyűjtemény 2021. július 17-i avató ünnepségének emlékezetes pillanatait tagtársunk, Bugyi László Guriga fotográfus örökítette meg. Képei a Jászok Egyesülete közel tízezer főt számláló Facebook közösségi oldalán láthatók: https://www.facebook.com/jaszokegyesulete.hu

Egyúttal szíves figyelmébe ajánljuk a Jászok Egyesülete Instagram fényképmegosztó közösségi oldalát (https://www.instagram.com/jaszokegyesulete/) melynek kedveltsége szintén hétről-hétre növekszik.

Szintén közismert és kedvelt felület a virtuális térben a Youtube videómegosztó oldalunk (https://www.youtube.com/channel/UClK4ASwwx_IaSIxW-8CZwfg). Szőrös Zoltán tagtársunk folyamatosan építi, gazdagítja a jász értékőrzés legfrissebb fórumát.

A kedvelést és megosztást megköszönjük!

Terveink szerint – ha ezt világjárvány-körülmények megengedik – ősszel Budapesten folytatódnak szokásos havi rendezvényeink.

JÁSZOK EGYESÜLETE

1537 Budapest, Pf. 367.